Monday, September 11, 2006

nadalavahetus

raske on see eluke, kui kodus netti pole. ei saa oieti blogigi pidada. nyyd on jalle suht palju aega moodunud ja ma pole yhtegi sissekannnet oma neti paevikusse teinud..
ei teagi millest alustada. nadal tagasi saabusin eestist uuesti tagasi. pikk ja vasitav soit oli. oo veetsime poolas, mingis imelikus hotellis, mille oo eest kysiti veel 30 eur. vot nii. aga pole hullu, sest maksin bensu eest ka vaid 30 eur. seega kokkuvottes ikkagi odavam kui lennukiga.
siis paar paeva oli clujis ja nyyd nadalavahetuse veetsin oradeas. kaisime reedel valjas peol ja laupaeval kaisime kohvikus ja loomaaias. siinne loomaaed on lihtsalt oudne. nii kurb on vaadata mis tingimustes need loomad on. kaisime ka looduses, mis oli juba lahedam. ronisime mingite kyngaste otsas kuni joudsime yhe kraatrini. see on nii sygav, et keegi pole sinna pohja saanud minna. vaga huvitav. kui kiviga viskad, siis kuuled veel tykk aega, kuhu see kivi laheb. keegi ei tea, mis kraater see on ja mis seal pohjas on. vot nii. aga ohtlik on see ka nats, sest mingeid piirdeid seal ymber polnud, vabalt oleks voinud sisse kukkuda. laup ohtul kaisime kylas ja mangisime igast mange ja soime hasti palju. pyhapaeval magasime pool paeva maha ja ohtul otsustasime minna seenele. minu suurel peale kaimisel. kuna teed on siin nii sitad ja tibu eriti ei teadnud, kus seenemets on, siis veetsime poolteisttundi autos, et metsa saada, olime 15 min metsas, sest pimenes ja laksime koju tagasi. aga kahte seent nagin ikkagi. kuigi murgikad. vot nii. ja mets oli paks lehtmets ja suht jube, sest pimenes. vot seuke seenelkaik. heheheee.

2 comments:

Anonymous said...

Good girl - keep trying:))
Kali-kali!
Asine vidin.

Anonymous said...

Saadan Sulle mõne seene pildi, et ikka meeles oleks...