Tuesday, October 17, 2006

fluffy

okei, nyyd ka paksukesest :)
yleeile sai fluffy endale siis uue kodu. suur uhke akvaarium. taitsime selle spetsiaalsete puulaastudega ja ehitasime tibuga sinna papist majakese ka, kuhu fluffy saab varjuda. seal on kaks ust ja ta roomuga kaib yhest sisse ja teisest valja. algul istus ta seal kogu aeg, sest ta kartis uut kodu, mis oli labipaistev ja suur.
eile ohtul tegime fluffyle porandale mangumaa, kus ta sai ringi joosta, peitust mangida ja yle tokete hypata. talle jumala meeldis. lasi nii kiireid ringe, et yhele korralikule vormeli soitjale oleks ka silmad ette teinud. lisaks sibamisele hyppab ta ylinaljakalt.hihiih...
varsti hakkab fluffy juba oma paksukese nime ka ara teenima, sest ta soob kohutavalt palju ja kosub kogu aeg. motlesime, et voib olla peaksime talle vahem syya andma, sest praegu on nii, et rohtu on tal kogu aeg ja siis igayks annab talle midagi ilma teadmata , kas ta juba soi voi ei. nii et nyyd hakkab ta hommikuti teri ja kaerahelbeid saama ja ohtul saab siis kapsast ja porgandit. talle hullult meeldib arbuus, voib olla saab vahel seda ka. praegu veel on rumeenia kohalikke arbuuse saada soodsa hinnaga, aga ainuke halb asi on see, et nendele peab turule jarele minema. Aga kuna ma ise olen ka suuremat sorti arbuusisober, siis ma ei pea paljuks viiekilost kera koju vedada. eelmine laupaev just tegin seda. ja soin ise koik ara, sest keegi teine ei tahtnud. lollliiiiiiiiiiiiiiiiiiiid!!!!!!!!! nad ei tea, mis hea. fluffy teab, talle andsin ka nats :))

No comments: